Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKÖĞRETİM OKULU OLMAK.

Misyon: 1. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://patnosybo.meb.k12.tr

Adres - YALÇINKAYA KÖYÜ YALÇINKAYA KÜME EVLERİ PATNOS YATILI BÖLGE ORTAOKULU BLOK NO 109 PATNOS / AĞRI

Öğretim Şekli :Yatılı Tek Öğretim

Yerleşim Yeri - Patnos´a 7 km uzaklıktaki Yalçınkaya Köyü´nde yer almaktadır. Patnos Yeni Devlet Hastanesi´ne yakın (500m) bulunmaktadır.

Ulaşım Ulaşım için Patnos Devlet Hastanesine gelen belediye halk otobüsünü kullanabilirsiniz. Hastaneye mesafemiz 500 metredir. Ayrıca köy dolmuşlarını kullanabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ağrı´ya uzaklığı 87 km Patnos merkeze uzaklığı 7 km